Deel jullie best practice tijdens het PsyQ Lustrumcongres!

Heb jij samen met jouw team in het afgelopen jaar of in de komende periode een innovatieve, inspirerende of bijzondere verdienste of best practice gerealiseerd? Stuur jullie best practice in en win mooie prijzen!
Van elkaar kunnen we leren en dat is nu misschien nog wel belangrijker dan ooit. Dagelijks komen we, in deze coronatijd, voor verschillende uitdagingen te staan om de best mogelijke patiëntenzorg te kunnen leveren en dat vraag soms om creatieve en innovatieve oplossingen. Deel jullie kennis en inspireer andere collega’s via de ‘best practice’ wedstrijd tijdens het PsyQ Lustrumcongres!

Wat houdt de ‘best practice’ wedstrijd in?
Hebben jullie een interessant onderzoek uitgevoerd, vernieuwende behandelinzichten of een innovatieve tool waarmee de kwaliteit van zorg vooruit gaat? Deel jullie bijzondere verdienste of best practice met andere collega’s. Meedoen kan door jullie ‘best practice’ te delen via een video van maximaal 1 minuut. Hoe jullie de ‘best practice’ in de video presenteren staat helemaal vrij.

Bekijk inzendingen en stem
Alle inzendingen worden gepresenteerd op deze website en zijn voorafgaand aan het Lustrumcongres al zichtbaar. De inzendingen worden geüpload, zodra ingezonden. Kijk dus regelmatig of er nieuwe inzendingen zijn. Van 22 maart tot 5 april kan iedereen stemmen op de leukste, beste, meest innovatieve inzending via het digitale Lustrumcongres portaal. Aan het eind van het Lustrumcongres worden de winnende inzendingen bekend gemaakt!

Inzending insturen
Zijn jullie enthousiast om jullie best practice te delen met de rest van de deelnemers van het Lustrumcongres? En niet te vergeten willen jullie meedingen in de strijd voor mooie prijzen? Stuur jullie inzending dan in de vorm van een video in naar lustrum@psyq.nl (eventueel met behulp van WeTransfer).

Voorwaarden inzending(en)
  • Best practices kunnen alleen worden ingestuurd door afdelingen of teams.
  • Inzendingen kunnen alleen digitaal gedaan worden in de vorm van een video van maximaal 1 minuut.
  • Inzendingen dienen uiterlijk donderdag 15 maart 2021 ingestuurd te zijn via lustrum@psyq.nl.
  • Alle inzendingen mogen worden gebruikt voor het genereren van interne en /of externe publiciteit.